News

Tot ce trebuie să știi despre nunta Regală a anului 2018! Când se va căsători Meghan Markle cu Prințul Harry

alexandra dutu
April 10, 2018 13:45 PM

Tot ce trebuie să știi despre nunta Regală a anului 2018! Prințul Harry și Meghan Markle au instrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru ziua în care-și vor uni destinele în fața lui Dumnezeu.

Pe aceeasi temaAm aflat! Cine îi va face rochia de mireasă lui Meghan Markle, viitoare soție a prințului Harry

Când are loc nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Kensington Palace a confirmat prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter în 15 decembrie 2017 faptul că Prințul Harry se va căsători cu Meghan Markle în 19 mai 2018. Decizia cuplului de a se căsători sâmbătă este împotriva tradiției, nunțile regale având loc, de obicei, în zilele din timpul săptămânii. Ducele și ducesa de Cambridge au avut nunta Vinerea, iar Regina marțea.

Ziua nunții celor doi îndrăgostiți pică în aceeași zi cu finala Cupei FA, de pe Wembley, zi în care ducele de Cambridge, în calitate de Peședinte al Asociației de Fotbal, în mod obișnuit este prezent pentru a înmâna trofeul câștigătorilor. Nunta a fost stabilită astfel încât să-i acorde timp ducesei de Cambridge pentru a se reface după nașterea celui de-al treilea copil, care va avea loc în Aprilie.

Unde va avea loc nunta Regală a anului 2018

Ceremonia religioasă va avea loc la Capela St George’s Chapel a Castelului Windsor, la ora 12:00. Regina și-a dat acordul pentru ca ceremonia să aibă loc în locul de rugăciune, care are o capacitate de aproximativ 800 de persoane. Majestatea Sa a fost consultată inclusiv în ceea ce privește serviciile, muzica, florile, decorațiunile și recepția, care vor fi plătite de familia regală. Tortul – cu lămâie și flori de soc va incorpora strălucirea și savoarea primăverii – va fi făcut de Violet Bakery’s Claire Ptak. Decorul floral va fi format din ramuri de fag, mesteacăn și carpen, trandafiri de grădină albi, bujori și flori de degețel din grădinile parcurilor Crown Estate și Windsor Park, care vor fi aranjate de Philippa Craddock.

”Această nuntă, ca toate nunțile, va fi un moment de bucurie și veselie care va reflecta caracterele mirelui și al miresei. Cuplul a dorit, bineînțeles, ca în această zi specială să fie alături de prietenii și familia lor. Totodată, și-au dorit să împartă din această bucurie și cu membrii comunității”, a declarat Jason Knauf, purtătorul de cuvânt al Prințului Harry, potrivit Vogue.co.uk.

Cine îi va face rochia de mireasă lui Meghan Markle

Rochia de mireasă pe care o va purta Meghan Markle este fără îndoială cea mai disputată ținută de anul acesta. Viitoarea soție a Prințului Harry a oscilat între designerii Erdem, Antonio Berardi, Marcjesa și Misha Nonoo