News

Regina Elisabeta a dezvăluit numele succesorului ei la tron! Premieră

alexandra dutu
April 20, 2018 14:49 PM

Poate fi greu de crezut, însă Regina Elisabeta nu a vorbit niciodată despre succesorul ei la tron. Până astăzi! Majestatea Sa a făcut, vineri, anunțul mult așteptat și a cerut Guvernului să-l numească oficial pe succesorul la torn.

Pe aceeasi temaDieta lui Kate Middleton! Cum scapă ducesa de Cambridge de grija kilogramelor în plus

Regina Elisabeta l-a numit, vineri, pe fiul ei cel mare, Prințul Charles succesorul ei la tron. Este prima dată când Majestatea Sa abordează acest subiect în cei aproape 92 de ani de viață.

”Îmi doresc cu sinceritate ca Guvernul să continue să ofere stabilitate generațiilor viitoare și am decis ca cel care ar trebui să preia responsabilitatea muncii începute de mine în 1949 să fie Prințul de Wales. Continuând să îmbogățească și să revigoreze societatea și activitățile noastrem cred că vom fi mai în siguranță, mai prosperi și sustenabili pentru cei care ne urmăresc: o lume în care generozitatea Guvernului aduce speranță și vindecare tuturor. Din punctul meu de vedere, Guvernul a avut un rol esențial în viața mea, de când îmi amintesc, începând cu vizita în Malta, pe când aveam numai 5 ani”, a declarat Regina Elisabeta, potrivit wmagazine.com.