TOP 10 CELE MAI BUNE ȚINUTE FEMININE DIN 2017

Maurice Munteanu
December 29, 2017
December 29, 2017

De-a lungul anului vedetele au avut apariții care mai de care mai spectaculoase. Au investit în imaginea lor, iar acest lucru l-am putut observa și noi. Maurice Munteanu a comentat ținutele vedetelor și a dat VERDICTUL.

Iată 10 dintre cele mai bune ținute din 2017.

 

Locul 1- Andreea Marin – Una dintre cele mai reușite apariții ale Andreei Marin de până acum! Rochia îi vine impecabil, iar styling-ul este suficient de glam, dar și suficient de alternativ, având în vedere accesorizarea cu această curea Gucci, un element atipic pentru o astfel de rohie.

 

Locul 2- Catrinel Menghia – Ah, mi-aș dori să văd cât mai des, și în peisajul local, acest tip de machiaj & coafura. Dar nu-mi rămâne decât să sper, probabil! Iată o apariție impecabilă de seară, cu o accesorizare perfectă. Catrinel radiază, la propriu!

 

Locul 3 – Corina – Un styling perfect pentru o artistă. Corina, îmbrăcată astfel, îmi adduce aminte de adolescentele misterioase din romanele lui Haruki Murakami. Sobrietatea rochiei susține perfect aceste cizme porn-chic!

 

Locul 4 – Delia – O Delia neașteptată, aș putea spune. Unul dintre look-urile mele favorite, unde chiar se aplică sintagma ‘’less is more’’. Mie îmi place această abordare punk-istă, relaxată, dar și atât de actuală.

 

Locul 5 – Doina Ciobanu – Senzuală, burgheză și actuală! Cam așa se prezintă Doina aici, cu un styling echilibrat, în care absența accesoriilor este binevenită. Ochelarii cat-eye completează perfect look-ul.

 

Locul 6 – Inna – Ador acest mix în aparență haotic, dar atât de bine stăpânit. Iată cum vă puteți îmbrăca la un cocktail, dacă v-ați plictisit de eternal rochie neagră sau dacă sunteți în căutarea unei alternative pentru costumul clasic de smoking.

 

Locul 7 – Mădălina Ghenea – Superbă Mădălina într-o rochie glam, cu influențe retro. Haina din blană ecologică, animal print, și pantofii stiletto cu inserții din același imprimeu, conturează un look senzual, amintind de perioada de glorie a cinema-ului italian.

 

Locul 8 – Maria Marinescu – Absența machiajului și coafura atipică pentru spațiul local înnobilează ținuta Mariei și adaugă o tușă de rafinament. Jeanșii, bluza cu volane și pantofii Balenciaga sunt piese clasice, dar și actuale! Iată un styling extrem de reușit, fără excese, așa cum mi-aș dori să văd mai des la evenimente.

 

Locul 9 – Monica Tand – O modalitate fresh de a purta blazerul din catifea, dar și un model de styling pentru un look de seară. Nu trebuie să vă gândiți întotdeauna la o rochie de prințesă. Un ruj roșu și pantofii potriviți pot face minuni.

 

Locul 10 – Veronica Pașcu – Clutch-ul Vuitton este amuzant& statement, în egală măsură. Imi place că nu poartă bijuterii massive și că a optat pentru o singură piesă care suplinește lipsa accesoriilor. Veronica arată chic! Incă o dovadă a faptului că ‘’less is more’’.

 


Share

Asemănătoare