10 jachete din blană artificială de purtat acum!

Verdict.ro
November 18, 2017
November 18, 2017

Paltoanele își reiau treptat statutul de vedete ale garderobei , devenind indispensabile în ținutele de zi cu zi. Dintre toate variantele pe care ți le propune sezonul actual în modă, una din cele mai apreciate este cea care face apel la blană artificială. Jachetele de blană sunt în sine o piesă statement a ținutelor tale, dar modelele acestui sezon sunt atât de inedit, încât ar fi păcat să nu le acorzi o șansă de a-ți ”condimenta” aparițiile!

Așadar, după cum îți spuneam la începutul toamnei, sfârșitul de an mizează puternic pe blană, indiferent în ce formulă (naturală sau artificială) și indiferent de obiectul vestimentar pe care îl îmbracă. Se poartă accesoriile din blană, pantofi cu detalii din blană, genți de blană și în general, orice piesă vestimentară decorată cu un element de blană.

Revenind însă la haina de blană, aceasta merită un loc în garderoba ta de iarnă, iar dacă nu ești adepta blănurilor naturale, poți alege un model din blană ecologică (artificială). Pentru că avem parte de un sezon ultra-colorat, în care se poartă absolut toate nuanțele la care te-ai putea gândi, noi își propunem 10 modele de blană artificială pe care le poți purta acum pentru ținute de invidiat!

Poți crea o mulțime de outfit-uri, atât de zi, cât și de seară cu această piesă, care îți va conferi un aer glam & cool oricum ai purta-o!

Alege mixuri casual ziua, compuse din jeanși, botine și pulovere tricotate. Seara, schimbă-le pe acestea din urmă cu bluze fine din mătase sau alege rochii vaporoase, din voal, alături de cizme înalte pe picior și cu toc.

Nu te feri de culori puternice când îți alegi haina de blană, deoarece acestea conțin factorul wow necesar unor apariții de neuitat, în acest sezon!

Iată selecția pe care ți-o propunem!


Share

Asemănătoare