Vedetele noastre țin la siluetă, dar și la stil! Cum se îmbracă atunci când merg la sală

Verdict.ro
February 23, 2018
February 23, 2018

Valentina Pelinel – preferă costumele speciale pt fitness, formate din colanți și top mulate, care să-i pună în valoare formele perfecte. De această dată, iubita lui Cristi Borcea a ales un costum sport în combinație de violet cu alb.

Andreea Marin – optează și ea tot pentru colanți și topurile mulate, care să o ajute să lucreze mult mai intens la sală. Vedeta optează însă pentru un costum negru.

Carmen Brumă – e mândră de trupul ei perfect și de pătrățelele de pe abdomen, așa că în locul topului alege o bustieră.

Andreea Esca – deși nu are pătrățelele lui Carmen Brumă, știrista preferă și ea tot bustierele, pentru a se putea mișca mai liber.

Bianca Drăgușanu – e o fire nonconformistă, care iubește culorile tari, așa că echipamentul sport nu putea fi decât unul pe măsură. Vedeta a ales o pereche de colanți cu imprimeu floral și un tricou neon, ridicat, astfel încât să-i pună în valoare bustul și abdomenul.

Oana Cuzino și Nicoleta Nucă – dacă artista e mai îndrăzneață și a ales să combine colanții cu o bustieră, Oana Cuzino e ceva mai conformistă și în locul bustierei a ales un tricou clasic, destul de lărguț.

Ilinca Vandici – merge pe stilul Oanei Cuzino. Chiar și nuanțele echipamentului sport sunt cam aceleași.


Share

Asemănătoare