TOP 10 cel mai bine îmbrăcate femei la petrecerea VIVA 2017

Maurice Munteanu
May 26, 2017
May 26, 2017

Cel mai aşteptat eveniment al primăverii, petrecerea aniversară VIVA, a reunit joi seară cele mai stylish vedete autohtone! Am analizat ţinutele purtate de invitatele evenimentului, iar stilistul Maurice Munteanu a realizat topul celor mai reuşite apariţii ale serii!
 
Iată clasamentul:

Locul 10 – Simona Pătruleasă – O abordare clasică, dar echilibrată. Look-ul Simonei, deşi nu surprinde prin extravaganţă, este armonios. Imi plac aceşti pantaloni cu aplicaţii de paiete şi topul din mătase neagră, o alternativă rafinată pentru orice corset sau bustieră. La fel, accesorizarea minimalistă este de apreciat în acest caz. 

Locul 9 – Andreea Marin – Aş fi renunţat la cercei! Apreciez această abordare şi mai ales faptul că Andreea a asortat pantofii rochiei, un truc actual şi de efect. Imi plac drapajele şi această alură retro, amintind de apariţiile chic ale anilor ’50. 

Locul 8 – Andra Andreescu – Deloc extravagantă, dar foarte senzuală! Un look în aparentă simplu, dar bine construit, mai ales că Andra poartă şi un blazer de inspiraţie masculină. Absenţa bijuteriilor adaugă un plus de şarm ţinutei. O apariţie misterioasă, dark-glamour!

Locul 7 – Iuliana Tudor – Dacă topul ar fi fost alb, ar fi fost şi mai bine. Dar, chiar şi aşa, Iuliana are o ţinută reuşită, accesorizată corespunzător. Cerceii negri, o alegere surprinzătoare, completează foarte bine această imagine chic şi foarte actuală! O apariţie clasică with a twist!

Locul 6 – Gina Chirilă – O apariţie dramatică, dar seducătoare. Singurul element care mă deranjează este poşeta. O poşetă foarte frumoasă, dar nu atât de potrivită pentru această rochie de inspiraţie Anna Karenina. Imi place look-ul ales de Gina – sexy, fără a fi deloc provocător într-un sens previzibil. 

Locul 5 – Venera Arapu – Ador faptul că Venera are un machiaj aproape inexistent şi că a ales să poarte bascheţi Converse. O abordare glam-grunge, o siluetă impecabilă şi o femeie care a înţeles că nu trebuie să se sufoce într-un corset pentru a fi sexy! O apariţie fresh!

Locul 4 – Alina Gherghe – Rochia-cămaşă reinterpretată rămâne o variantă hot şi o alternativă stylish pentru o petrecere glam. Imi place cum o poartă Alina şi apreciez accesorizarea mimimalistă, dar preţioasă. Clutch-ul din mătase şi sandalele negre conturează un profil discret, dar extrem de actual. Felicitări şi pentru machiaj & coafura!

Locul 3 – Irina Mohora – Iată şi o abordare sexy, extrem de reuşită. Rochia îi vine impecabil Irinei, coafura este perfectă, la fel şi rujul roşu, un detaliu esenţial. Imi place că nu poartă bijuterii masive şi că a ales o pereche de sandale minimaliste

Locul 2 – Monica Tand – Pantofii sunt absolut supebi şi Monica a construit un look reuşit în jurul lor! Rochia transparentă, body-ul retro şi jacheta bomber susţin foarte bine intenţia stilistică. Ceasul de seară este un detaliu esenţial, felicitări pentru alegere! 

Locul 1 – Alexandra Ungureanu – Cred că este ţinuta care îmi place cel mai tare! Bretonul, mânecile lungi, funda, volanele şi saboţii minimalişti surprind foarte bine realitatea modei în acest moment. Sigur că şi o abordare glamour, în varianta clasică, rămâne la fel de ok. Dar epoca paietelor şi a trenelor a apus. Felicitări pentru abordare!


Share