Roşul revine la putere! Iată cum îl porţi sezonul acesta!

Verdict.ro
June 19, 2017
June 19, 2017

Aşa cum ai remarcat la ultimele eveniment fashion, roşul este din ce în ce mai prezent în alegerile vestimentare ale vedetelor. După o perioadă ”cuminte” cromatic, tendinţele sezonului promovează iar nuanţele puternice, iar culoarea pasiunii are parte de un comeback impresionat.
 
Roşul, fie el integrat ca o pată de culoare discretă, fie ales ca o declaraţie de putere, într-un outfit all-red, este cu certitudine asul din mânecă pentru garderoba ta estivală.
 
Cum îl poţi purta? 
 
O ţinută extrem de simplă, dar sexy, poate conţine o rochie roşie din mătase, tip lenjerie, cum este cea aleasă de Sânziana Negru. Poate fi purtată lejer atât ziua, în formula aleasă de bloggeriţă, cu o cămaşă deasupra, dar cu  o pereche de sneakerşi de exemplu în picioare, dar se poate transforma la fel de rapid într-un outfit de seară, cu o accesorizare elegantă.
 
Roşul, ca ingredient al inspiraţiei rock, poate fi integrat într-o ţinută actuală, într-un print în carouri mari, cum este cel ales de Alina Ceuşan.
 
Dacă eşti adepta ţinutelor cu aer tradiţional, inspirate din portul folcloric, îţi recomandăm un look similar cu cel ales de Cristina Dorobanţu. Rochia ie, o piesă timeless în garderoba ta, poate fi accesorizată ingenios cu o pereche de cizme sau botine roşii, dar o poţi purta la fel de bine într-o formulă mai la îndemână, alegând o pereche de espadrile clasice, cu talpă ortopedică.

 


Share