Retrospectivă Verdict.ro! Celebrităţile care s-au îmbrăcat la fel în 2016!

Verdict.ro
January 3, 2017
January 3, 2017

Vedetele de la noi au început să acorde multă atenţie modului în care se afişează în public, astfel că au ales să investească mai mult în propria imagine, fie că vorbim despre haine semnate de designeri autohtoni sau de brand-uri internaţionale.

 

Cert este că, de multe ori, le-am văzut pe fetele din showbiz afişându-se îmbrăcate la fel, chiar la acelaşi eveniment sau la distanţă de timp foarte scurtă. Dar, cum se întâmplă şi la case mai mari, Hollywood-ul fiind o adevărată mină de aur, ăn acest sens, nu pare a fi vreo problemă. Iar Verdict.ro v-a pezentat, pe larg, toate aceste fotografii, în cadrul rubricii intitulate Cui Îi Stă Mai Bine, pe tot parcursul anului. Exemplele nu au fost deloc puţine, fie că vorbim despre haine sau despre accesorii.

 

Tocmai pentru că este una dintre rubricile noastre care s-au bucurat de cel mai mare succes în rândul publicului, iar voi aţi intrat într-un număr foarte mare să vă votaţi preferatele, ne-am gândit să vă oferim şi o retrospectivă a ţinutelor sau a item-urilor identice afişate de vedetele din showbiz-ul autohton. Aşadar, în rândurile de mai jos regăsiţi cele mai grăitoare fotografii, în acest sens.

 

Nu ezitaţi să ne urmăriţi şi în anul ce tocmai a debutat, întrucât vom continua să vă prezentăm personajele din showbiz ce afişează ţinute identice!


Share