Pantalonii evazaţi - must-have-ul sezonului! Iată cum îi poartă vedetele şi bloggeriţele!

Verdict.ro
March 6, 2017
March 6, 2017

 
Rămaşi în tendinţe încă de anul trecut, pantalonii evazaţi sunt un adevărat hit în sezonul actual. De la cei cu o croială clasică, la cei foarte largi, desprinşi parcă din perioada anilor 70 şi chiar până la cei cu formă asimetrică, pantalonii evazaţi sunt adoraţi de fashionistele de pretuntindeni, fiind cheia pentru un outfit reuşit, fătă prea mare efort. 
Pentru un look cu adevărat reuşit, noi vă recomandăm să alegeţi o pereche îndrăzneaţă, foarte largi la bază sau într-o culoare puternică (aşa cum vedeţi la Alina Ceuşan sau Gabriela Atanasov). O altă variantă ar fi cei asimetrici sau cu o croială atipică, cum poartă Inna, Alexandra Stan sau Mădălina Dorobanţu. 
 
Totuşi, dacă vă plan pantalonii evazaţi, dar nu îndrăzniţi prea mult, puteţi alege unii clasici (Ilinca Vandici şi Manuela Lupaşcu) sau o pereche din piele (Cristina ICH şi Laura Lazăr). Indiferent de preferinţe, un lucru este cert. Trebuie să ai cel puţin o pereche de pantaloni evazaţi, în dressing, mai cu seamă că şi flatează silueta. Lasă-te inspirată de look-urile prezentate de noi în rândurile următoare şi spor la shopping! 
 


Share