Paltonul - item-ul pe care trebuie musai să-l ai în dressing! Iată ce modele preferă vedetele şi bloggerii!

Verdict.ro
January 10, 2017
January 10, 2017

Fie că alegi unul cambrat sau unul oversized, unul uni, unul colorat sau unul în carouri, unul până la genunchi sau unul lung, paltonul nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. O adevărată declaraţie de stil, paltonul a devenit atât de versatil, încât acelaţi model se poate potrivi atât peste o rochie de seară, cât şi cu o pereche de cizme biker. Bineînţeles, dacă şi tu stăpâneşti proporţiile şi stilurile.

Oricum ar fi, dacă vrei să faci o nouă achiziţie, acum, în perioada de reduceri, noi te sfătuim să alegi un palton cu o croială clasică, simplu, care să urmeze linia trupului, dar să fie lejer şi, preferabil, mai lung, cel puţin până la jumătatea gambei. Poţi alege bej, grej, nude, negru, roşu sau kaki, nuanţe ce nu se vor demoda şi pe care le vei putea purta cu success şi în sezoanele următoare. Extrem de actuale sunt şi paltoanele în stil army, dar dacă nu îţi doreşti unul cu aplicaţii, poţi opta pentru unul cu nasturi metalici.

Noi vă prezentăm, în rândurile de mai jos, modelele de paltoane purtate de vedetele de la noi, în ultimele luni, imagini despre care sperăm că te vor inspira. 


Share