O explozie de culoare - vara aceasta vedetele poartă culori puternice!

Verdict.ro
July 16, 2017
July 16, 2017

Sezonul estival este recunoscut pentru explozia cromatică pe care o provoacă în vestimentaţie. Culorile puternice, vesele, revin în forţă vara, asortându-se perfect cu un sezon intens!
 
Ce se poartă anul acesta? După cum ţi-am povestit, nuanţele adorate ale sezonului de vară 2017 sunt roşu, roz şi galban intens. Purtate de sine stătător sau în mixuri inedite, ele fac o adevărată declaraţie de stil atunci când sunt integrate într-o ţinută de zi sau de seară.
 
După o lungă perioadă de absenţă în prim planul culorilor în tendinţe, roşul a revenit spectaculos în preferinţele designerilor şi desigur, a pasionatelor de modă. O culoare ce vine bine aproape oricui, acesta poate fi purtat ca accent de culoare, dar mai ales într-o ţinută all-red, o adevărată declaraţie de putere şi asumare.
 
Rozul, la rândul său, nu are nicio şansă să treacă neobservat, cu atât mai mult cu cât în această perioada, rozul intens,fuchsia sau neon, este la putere. Dacă o apariţie integrală în tonuri de roz ţi se pare prea mult, poţi integra oricând culoarea într-o ţinută color block (cum este cea aleasă de Andreea Bănică), alături de albastru intens sau de ce nu, roşu?
 
Galbenul, o culoare favorită a verilor, nu se lasă mai prejos şi compune ţinute memorabile. O rochie vaporoasă într-o nuanţă de galben solar sau o salopeta lungă, fluidă, sunt variante perfecte pentru apariţii estivale reuşite.
 
Desigur, nu trebuie să ignorăm nici celelalte culori puternice pe care le avem la dispoziţie. Mov, verde, albastru sunt alternative perfect valabile pentru cele care adoră culorile şi nu se tem să iasă în evidenţă.
 
Iată cum au purtat vedetele autohtone culorile puternice şi cum le poţi purta şi tu!

 


Share