Nyakim Gatwech - fotomodelul desemnat ”Regina Întunericului”

Verdict.ro
February 9, 2018
February 9, 2018

Nyakim Gatwech s-a făcut remarcată în lumea moddelingului nu numai formelor perfecte, ci și datorită pigmentului special al pielii. Fotomodelul a fost desemnat ”Regina Întunericului” și susține că, personal, consideră culoarea specială a pielii ei ca fiind un dar de la Dumnezeu.

Nyakim Gatwech se numără printre cele mai dorite modele de podium din lume. Tânăra de numai 24 de ani este din Sudul Sudanului și s-a făcut remarcată datorită pigmentului pielii extrem de închis.  I s-au oferit 10.000 de euro, însă Nyakim Gatwech a refuzat să-și deschidă pigmentul pielii. Fotomodelul susține că nu și-ar albi pielea pentru nimic în lume și că acesta este atuul ei.

”Trebuie să te iubești. Trebuie să fii încrezător în tine indiferent de sitauție. Dacă tu te iubești, oamenii din jurul tău vor vedea și ei acest lucru. O să radieze asta din interiorul tău și atunci ceilalți vor trebui să te accepte așa cum ești sau sunt liberi să plece. Nu mi-aș albi niciodată pielea, consider că aceasta este o binecuvântare”, a declarat Nyakim Gatwech, potrivit teenvogue.com.


Share