Nu te feri de haine colorate, chiar daca e iarnă! Înspiră-te din look-urile vedetelor!

Verdict.ro
January 4, 2018
January 4, 2018

Vremea mohorâtă ne îndeamnă, în general, să purtăm haine în nuanțe închise, terne, în ton cu anotimpul. Cât se poate de eronat! Au trecut de mult vremurile în care erai considerat ieșit din tipare dacă îndrăzneai să porți altceva decât negri, gri sau bleumarin, în sezonul rece.

Din fericire, și ofertele magazinelor s-au schimbat, astfel că un palton colorat sau o geacă puffa în nuanțe de roșu, muștar, violet sau verde pot fi ușor de găsit. De ce nu, chiar și hainele de blană în nuanțele curcubeului sunt o alegere extrem de stylish. Mai mult decât atât, am putea spune că sunt chiar un must-have!

Vdetele de la noi nu s-au ferit de culorile tari, în acest sezon, și te sfătuim și pe tine să le urmezi exemplul! Dincolo de un palton și o jachetă colorate, în care poți investi, te poți orienta și către pulovere, pantaloni sau accesorii (berete, fulare, mănuși, dresuri), pentru a da un refresh garderobei tale. Și nu uita poți purta și rochiile înflorate, de vară, peste jeanși sau cu dresuri și șosete groase, pentru un look stylish.

 

 


Share