Must-have-ul sezonului: trench-ul! Iată ce modele reinterpretate propun designerii!

Verdict.ro
September 13, 2017
September 13, 2017

 

Unul dintre item-urile ce nu vor ieși niciodată din modă, trench-ul trebuie să fie aliatul tău de nădejde la începutul sezonului rece! Da, cu siguranță ai un trench clasic, bej, în dressing, pe care îl porți de câteva sezoane, dar niciodată nu strică să ai unul în plus. Mai ales în acest sezon, când trench-ul a fost reinventat în cele mai neașteptate moduri.

În primul rând, poți alege un trench din orice material dorești, de la satin, bumbac, tartan, denim și chiar… nailon! Și, cum toamna este anotimpul ploios, o astfel de variantă s-ar putea dovedi chiar inspirată.

Pentru ce model optezi? De preferință unul lung, care să depăsească lungimea genunchiului sau chiar până la gambă. Clasic, cu revere și cordon în talie, dar și nasturi supradimensionați! Și, dacă ești ceva mai îndrăzneață și vrei musai să fii în trend, te poți orienta către un trench deconstruit!

Credit foto: www.netaporter.com

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !