Dulap de vedetă - Mădălina Dorobanţu. Incursiune în dressing-ul vedetei: item-uri exclusiviste, piese vintage şi haine unicat!

Răzvan Firea
December 29, 2016
December 29, 2016

Iţi propunem în fiecare zi ţinute reuşite, atent selecţionate, purtate atât de vedete, cât şi de bloggeri sau pur şi simplu de persoane pasionate de modă, analizate de stiliştii Verdict.ro.
 
Acum ne aflăm în faţa altei provocări şi inaugurăm o nouă rubrică, aceea de a face o incursiune în garderobele celor mai bine îmbrăcate personaje de la noi, pentru a-ţi dezvălui o parte din universul acestora. Vom vedea împreună ce le defineşte stilul, cum îşi transpun personalitatea în vestimentaţie şi care sunt poveştile din spatele celor mai dragi obiecte din dressing.
 
Primul episod debutează cu o vizită acasă la Mădălina Dorobanţu, un adevărat fashion icon, care ne-a împărtăşit o parte din secretele garderobei sale, cu adevărat impresionantă!
 
Când ajungi acasă la Mădălina ai impresia că ai păşit într-un muzeu de artă vestimentară, întrucât designer-ul deţine numeroase piese exclusiviste, vintage, cu o poveste aparte, pe care nu ai ocazia să le vezi la oricine. Item-uri semnate de designeri despre care citeşti doar în revistele intenaţionale de modă, piese vechi de zeci de ani sau obiecte realizate de designeri total necunoscuţi pentru publicul larg. Dar, mai multe vă invităm să aflaţi chiar de la Mădălina, în materialul video alăturat! 
 
 
„Există oameni care tratează obiectele vestimentare cu aceeaşi atenţie şi profunzime cu care ar analiza un obiect de artă. Mădălina Dorobanţu este unul dintre ei. Indiferent de sezonul, sau chiar secolul din care provin piesele ei, fiecare are o poveste şi o personalitate proprie, ce transcend trenduri vestimentare şi utilitatea obiectului in sine. Asta pentru că, pentru cineva care iubeşte arta sub toate formele ei, o pereche de pantofi neutri „care merg la orice” nu este niciodata o opţiune” – spune Răzvan Firea, stilist Verdict.ro, impresionat de ceea ce a găsit în dressing-ul Mădălinei. 
 
 


Share