Dulap de vedetă - Ana Morodan! Arsenalul ei de contesă: accesorii vintage, pantofi-bijuterie şi rochii preţioase!

Verdict.ro
April 19, 2017
April 19, 2017

Ne deschide uşa chiar ea. „No, bine că nu aţi întârziat”, ne spune Morodan, cu accentu-i specific ardelenesc, încă de dinainte să apucăm să intrăm. Poartă un pulover larg, gri, din caşmir, o pereche de jeanşi lejeri şi… un şirag supradimensionat de perle, semnătură personală, pe care-l frământă cu degetele continuu, gest care-i trădează agitaţia. „No, staţi aşa, să mă schimb”, ne spune grăbită, în timp ce se duce deja, în fabulosul ei dressing, ca să-şi aleagă hainele pentru filmare. „Să ştiţi că o să mă vedeţi mai des în pantaloni”, strigă spre noi, în timp ce se schimbă. În timp record, maximum 30 de secunde, mai ceva ca un manechin de podium. Se oferă Răzvan, stilistul nostru, ca un veritabil gentleman, să o ajute să-şi încheie baretele pantofilor, întrucât ea avea manichiura proaspăt făcută. Nu a acceptat din prima, reţineţi!

Când intri în „castelul” Anei Morodan, aşa cum şi-a botezat ea showroom-ul, sunt de ajuns doar câteva secunde pentru a simţi că te-ai teleportat într-o altă epocă. Epoca unei contese veritabile! Parfum pregnant de flori şi de scorţişoară, decoraţiuni din cufărul bunicii, multe vaze vechi, ceşti vintage de ceai şi de cafea şi… Fitz, motanul aristocrat care a stat extrem de cuminte în faţa camerei de filmat, chiar dacă interviul n-a durat deloc puţin.
Dressing-ul imprsionant al contesei blogging-ului romanesc, în câteva cuvinte? Rochii feminine, costume cu sacou şi pantaloni, piese din dantelă, mătase şi cu broderii, accesorii vintage cumpărate inclusiv de la second hand-uri, pantofi şi genţi-bijuterie, semnate de marile brand-uri internaţionale (acestea sunt cele mai mari investiţii ale ei) şi, mai nou, item-uri cu influenţe japoneze. Totul, pentru un stil unic, feminin şi cu foarte multă personalitate! Vă invităm să-i aflaţi secretele de stil chiar de la ea, în materialul video ataşat!

Share

Asemănătoare