De Revelion, poartă auriu! Vedetele te inspiră cu ținutele lor strălucitoare!

Verdict.ro
December 30, 2017
December 30, 2017

Dacă îți place auriul, atunci este momentul perfect să îl integrezi în ținutele tale! Ocaziile festive de la sfrârșit de an necesită o abordare pe măsură, iar auriul este cunoscut pentru efectul ”wow” pe care îl oferă oricărei apariții!

Ce mod mai bun de a sărbători finalul de an, dacă nu printr-o ținută strălucitoare? Auriul joacă rolul principal în acest scenario, iar tu îl poți purta în orice doză dorești, de la mici accente aurii până la o ținută aurie integrală.

Auriu pus, auriu rose sau culoarea șampaniei sunt nuanțele pe care poți miza pentru o apariții sclipitoare, perfectă pentru petrecerea de Revelion.

Profită de tendințele momentului, care dau frâu liber imaginației și-ți permit o exagerare vestimentară și poartă paiete, lurex sau chiar piele în culori metalizate.

Dacă îți dorești o apariție flamboaiantă, alege un look auriu din cap până-n picioare. Inspiră-te din look-urile alese de Doina Ciobanu sau Raluca Bădulescu, în care ambele au mizat pe ținute aurii, în culoarea șampaniei, completate de accesorii din același registru, însă într-o nuanță de auriu pur.

Vrei să echilibrezi auriul cu piese diferite cromatic? Alege o fustă sau o pereche de pantaloni aurii, cărora să le adaugi un top uni sau colorat, așa cum au făcut Iuliana Doroftei sau Marisa Paloma.

Pentru variantele mai cuminți, asocierea de auriu cu negru este cea mai indicată opțiune, asigurându-ți atât doza de nonconformism, cât și echilibrul cu o nonculoare, din zona de confort.

Iată câteva propuneri vestimentare, aurii, perfecte pentru ținutele de Revelion!

 


Share

Asemănătoare