Cum te îmbraci între anotimpuri? Piese cheie pentru perioada de tranziție

Verdict.ro
September 12, 2017
September 12, 2017

Una dintre cele mai mari provocări pentru ținutele cotidiene o reprezintă tranziția dintre anotimpuri. Deși am pășit oficial în sezonul de toamnă, temperaturile mențin încă prezentă vara și mai ales, ținutele specifice ei.

Totuși, pentru că diferențele din timpul zilei sunt destul de mari, și garderoba trebuie să se adapteze noilor coordonate. Implicit, trebuie să introduci treptat, elemente vestimentare destinate sezonului rece.

Dacă încă nu vrei să renunți la piesele adorate de vară și în același timp să te bucuri de cele mai noi itemuri propuse în colecțiile de toamnă, atunci îți propunem câteva ținute menite să îmbine perfect cele două anotimpuri și să îți asigure tranziția cu stil între acestea.

Cum poți combina garderoba de vară cu cea de toamnă?

Poartă în continuare rochiile estivale, fluide, lejere, dar combină-le de această dată cu o pereche de botine în locul sandalelor. Alege un model stil șosetă, atât de adorat în acest sezon. Poți adăuga o geacă de piele sau pentru o rochie mini, un sacou masculin în carouri.

Papucii, piesă ridicată la rang de vedetă în sezonul estival, rămân în actualitate și în aceasta perioadă. In locul jeanșilor scurți sau a fustelor mini, combină-i cu o pereche de pantaloni de costum și cu o cămașă din mătase, obtinând un look potrivit chiar și la birou.

Pantofii albi, emblemă a sezonului cald, nu trebuie să părăsească ținutele tale. Mixează-i cu o pereche de jeanși retro și cu un sacou din lână subțire, de inspirație british. Vei purta astfel un look casual, actual, și stilat.

Așa cum am văzut recent în tendințele noului sezon, culorile puternic e nu părăsesc garderoba, ci mai mult, promit o toamnă plină de culoare. Roșul adorat în ultimele luni își păstrează statutul și devine aliatul perfect al noii perioade. Adaugă jacheta potrivită ținutei tale, o pereche de sneakerși sau niște botine și-ți vei transforma hainele de vară în opțiuni perfecte la început de toamnă.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !