Cum s-au îmbrăcat vedetele de Revelion? Iată ce ţinute au ales pentru Noaptea dintre Ani!

Verdict.ro
January 2, 2017
January 2, 2017

Revelionul a fost cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate momente ale lunii decembrie, iar vedetele au avut agendele pline în această perioadă.
 
Fie că au onorat concerte şi spectacole de televiziune, fie că au sărbătorit în sânul familiei sau au plecat într-o vacanţă mult aşteptată, acestea au sărbătorit Revelionul cu stil.
 
Tinutele pe care le-am putut admira de această dată de Anul Nou s-au situat în două zone stilistice distincte. Pe de o parte, vedetele au purtat clasicele ţinute de seară, elegante, deosebite şi rafinate.
Aşa cum era de aşteptat într-un sezon dominat de catifea, majoritatea ţinutelor a fost învăluită în această textură nobilă. Andreea Raicu, Ileana Badiu şi Lili Sandu au mizat pe outfit-uri elegante din catifea.
 
Nuanţele metalizate, un simbol al evenimentelor festive, au fost şi ele prezente în noaptea de Revelion. Diana Munteanu, Elena Gheorghe şi Sore au mizat pe itemuri metalizate pentru a celebra Revelionul.
 

Pe de altă parte, vedetele au ales ţinute casual, asortate mai degrabă cu temperaturile de iarnă şi menite să le asigure confortul în timpul spectacolelor, cum a fost cazul Giuliei sau Andei Adam, care au sărbătorit Revelionul pe scenă.
 
Iată cum au întâmpinat vedetele noul an, 2017!


Share