Ce porţi atunci când vrei să fii stylish fără efort? Rochia roşie e cea mai bună alegere!

Verdict.ro
February 8, 2017
February 8, 2017

 
Cea mai sexy şi seducătoare culoare, roşul conferă fiecare femei o forţă nebănuită de seducţie şi o doză de senzualitate pe care cei din jur n-au cum să nu o remarce. La fel ca şi the little black dress, rochia roşie este un item nemuritor, adorat de femeile de pe întreg mapamondul, mai ales că faltează aproape orice fizionomie, spre deosebire de alte nuanţe mult mai greu de purtat.
 
De la ţinute de street-style şi până la outfit-uri demne de covorul roşu, the red dress a fost şi rămâne un statement. Şi, de ce nu, o opţiune ce te scoate din încurcătură de fiecare dată când îţi doreşti o apariţie wow şi nu ştii ce să porţi. Nu degeaba există şi expresia „When in doubt, wear red” (n.r. Dacă eşti in dubiu, alege roşu). 
 
De la an la an, rochiile roşii se transformă şi capănă noi croiuri. Pentru sezonul actual, poţi alege un model atipic, gen capă, aşa cum puteţi vedea mai jos la Melania Trump, una cu şliţ adânc, aşa cum poartă Doina Ciobanu, sau una în spiritul văduvelor siciliene (Ilinca Vandici, Andreea Mantea). Rochia din dantelă este cât se poate de seducătoare, iar Denisa Potecaru, concurentă în noul sezon Bravo, ai stil, ştie asta, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. 
 
Pentru zi, alegeţi rochii roşii din jerse, bumbac, sau pe cele cu croiuri mai lejere, ce urmează subtil linia trupului şi nu ezitaţi să le purtaţi cu pantofi masculi, slippers sau cizme. 
 


Share