Bereta - accesoriul chic pe care trebuie să îl ai în acest sezon!

Verdict.ro
January 10, 2017
January 10, 2017

In plin sezon de iarnă, accesoriile joacă un rol esenţial în compunerea unui look reuşit, dar care să îţi asigure în acelaşi timp confortul necesar.
 
Din categoria must have-urilor de sezon, accesoriile de cap ocupă un loc prioritar, fiind nu doar un atuu contra temperaturilor negative, ci şi un detaliu chic care are un mare potenţial să îţi upgradeze ţinutele.
 
”Very french” şi ” tres chic” am putea spune despre beretă, care pare să fie itemul ce nu trebuie să îţi lipsească în acest sezon pentru apariţii stilate chiar şi în cele mai friguroase zile de iarnă.
 
Inspirată cu siguranţă din ţinutele retro franţuzeşti, bereta contemporană nu a suferit mari modificări la capitolul design, respectând aceleaşi coordonate, schimbându-şi doar cromatica şi după caz, accesorizarea – îţi recomandăm să încerci să aplici o broşă beretei favorite, efectul este garantat!
 
Dacă eşti în căutarea accesoriului de cap perfect pentru apariţii cu iz retro, stilate, iată cum poartă vedetele şi bloggeri bereta şi inspiră-te din alegerile lor!
 

 


Share