Balenciaga a lansat un nou model de crocși, extrem de controversat! Costă 850 de dolari și sunt sold out

Verdict.ro
February 6, 2018
February 6, 2018

Balenciaga revine în atenție cu un nou model de crocs extrem de controversat. Încălțămintea din cauciuc/spumă are un preț pe măsura controverselor stâtnite, de câteva sute de euro. Însă prețul nu e un impediment atunci când e vorba de modă și tendințe, așa că trendsetterii s-au înghesuit să și-i achiziționeze deja, iar noul model de crocs a ajuns sold out încă înainte de lansarea oficială.

Balenciaga a stârnit controverse mari odată cu lansarea noului model de crocs cu platforme în colecția primăvară-vară 2018. Modelul de pantofi lansat de Balenciaga a împărțit internetul în două, unii spun că sunt ”urâți”, alții îi consideră ”cool”.

Foam Crocs este un model care și-a asigurat succesul, ajungând să fie sold out încă înainte ca Balenciaga să fi făcut lansarea oficială, în ciuda prețului destul de piperat: 850 de dolari/perechea.

Foam Crocs sunt inspirați din pantofii cu găurele, purtați la plajă și în apa mării de turiști. Foam Crocs sunt făcuți din din cauciuc/spumă, cu platformă de 10 cm, colorați.

Balenciaga a ales pentru lansarea de la Paris a colecție Foam Crocs primăvară-vară, modele în nuanțe puternice: roz, galben, verde crud.


Share