Artificiul de styling pe care vedetele îl adoră: peruca! Iată cele mai cool alegeri!

Verdict.ro
December 28, 2017
December 28, 2017

Peruca a devenit unul dintre cele mai cool accesorii, unele dintre vedetele de la noi, precum Lora, Iulia Albu sau Raluca Bădulescu făcându-și un adevărat obicei din a etala peruci, la evenimente mondene și nu numai. Dacă, până nu de mult, vedeam aceste accesorii doar în videoclipuri, pentru a bifa o schimbare vizibilă de imagine, iată că acum părul fals este mai comun decât… o coafură noua, spre exemplu.

Raluca Bădulescu este cea care conduce detașat topul vedetelor care adoră perucile, având un motiv întemeiat: nu dorește să-și coafeze părul natural foarte des, pentru a nu-l strica. O motivație similară are și Iulia Albu, colega ei de platou, care refuză să se vopsească, prin urmare apelează la peruci, atunci când simte nevoia de o altă coafură. Ca să nu mai vorbim despre Lora, cea care și-a făcut o adevărată semnătură personală din a purta acest accesoriu inedit.

În galeria foto vă prezentăm cele mai reușite look-uri pornind de la peruci! Multe dintre acestea au fost o surpriză și pentru noi! Ție care îți place mai mult?

 

 


Share

Asemănătoare