Ana Baniciu, mărturisiri sincere despre stilul vestimentar: ”Îmi luase Dumnezeu mințile!”

Verdict.ro
March 15, 2018
March 15, 2018

Ana Baniciu a mărturisit pentru Verdict.ro că, deși acum a ajuns un fashion-icon, nu întotdeauna i-a ieșit să fie în pas cu moda. Artista susține că, atunci când se uită peste pozele vechi, nu-i vine să creadă cum se îmbrăca.

Ana Baniciu a vorbit pentru Verdict.ro despre pasiunea pentru modă și stilul ei vestimentar. Artista a mărturisit că este atrasă de stilul vintage și hainele retro.

”În seara asta port niște pantaloni de la Simedru, m-am împrietenit de curând cu el și-mi plac tare, tare mult ținutele lui și am mai primit câteva de la el, dar o să le port așa, pe rând. Am un dressing foarte bogat, îmi plac foarte mult hainele vintage, adunate chiar de la mama mea și îmi place mult să adopt un stil așa, mai retro. Ceva ce nu aș purta niciodată – mă feresc, în general, de chestiile kitschoase. Ana când era mică… nu știu unde era gustul ei la haine, că eu nu l-am văzut. Când mă uit acum la poze, mă gândesc: ”Doamne, oare asta era moda sau îmi luase Dumnezeu mințile?!””, a declarat Ana Baniciu pentru Verdict.ro.

Share

Asemănătoare