Aliatul tău de nădejde în zilele geroase: blana. Naturală vs. artificială. Ce preferă vedetele şi bloggerii?

Verdict.ro
January 5, 2017
January 5, 2017

Cea mai aprigă şi spinoasă controversă a modei ultimilor ani a fost stârnită de purtatul blănurilor naturale, fapt condamnat de multe organizatţii pentru protecţia animalelor. Pentru unii fanatism, pentru alţii modă, cert este faptul că protestele şi campaniile duse împotriva blănurilor naturale n-au rămas fără ecou.

Nu, blana naturală nu a dispărut, însă cea artificială a câştigat tot mai mult teren, item-urile ce doar imita blana naturală fiind promovate intensiv de marile case de modă, în ultimele sezoane. Iar multe dintre vedete şi fashionistele de pe întreg mapamondul s-au conformat, îmbogăţindu-şi garderoba cu item-uri din blană sintetică. Cele mai multe, însă, nu au renunţat definitiv la blana naturală.

Vedetele şi bloggeriţele de la noi adoră aceste item-uri şi au început să le poarte, la evenimente, încă din luna octombrie. Fie că vorbim despre accesorii precum gulerele, de cape sau de haine, în toată regula, blănurile dictează legea în sezonul rece, fiind potrivite în cele mai diverse mixuri, de la ţinute sofisticate şi până la outfit-uri de street-style.

În rândurile de mai jos vă prezentăm cele mai inspirate outfit-uri care să vă ajute şi pe voi să construiţi ţinute stylish. 


Share