10 piese pentru un look "effortlessly chic"

Verdict.ro
March 13, 2017
March 13, 2017

Unul din principalele deziderate ale modei actuale este să arăţi cool & fresh, fără însă să trădezi vreun efort nici în compunerea ţinutei, nici în felul în care o porţi. ”Effortlessly chic” este de ceva timp încoace, expresia care defineşte cele mai reuşite ţinute, îndeosebi de zi, care nu sunt doar actuale, ci şi extrem de naturale.
 
Ce înseamnă acest lucru transpus în garderoba personală? Trebuie să ai un set de piese, aşa numitele ”basics”, cu un design relativ simplu, o cromatică pe măsură şi care să se potrivească mănuşă pe stilul tău şi pe personalitatea ta.
 
In contextul actual, poţi miza pe aproape orice pereche de jeanşi, cu croiala adecvată corpului tău, pe mult adoratele cămăşi ale sezonnului – extrem de ofertante – şi pe mantouri cu croială masculină sau clasicul trench.
 
Desigur, la capitolul încălţăminte, o pereche de botine sau pantofi cu tocul mediu îşi vor face mereu treaba, la fel ca o pereche de pantofi de inspiraţie masculină sau chiar nişte balerini cu o bijuterie aplicată.
 
Iată 10 piese care te vor ajuta să compui o ţinută ”effortlesly chic”!


Share