10 idei de cadouri de Crăciun

Verdict.ro
December 19, 2017
December 19, 2017

Fie că ți-ai conturat lista de cadouri de Crăciun din timp, fie că lași totul pe ultima sută de metri , tot vei avea nevoie de un mic ajutor pentru a bifa toate cadourile pe care vrei să le dăruiești cu această ocazie.

Noi îți propunem o selecție de cadouri de Crăciun, potrivite doamnelor și domnișoarelor din jurul tău, fie că vorbim despre cea mai bună prietenă, de sora ta, de mama sau de colega de birou.

Ce poți cumpăra de acest Crăciun?

Din seria clasicelor, optează pentru un cadou tematic, destinat sărbătorilor de iarnă. Iți recomandăm o pijama, o pereche de papuci sau un odorizant de cameră cu mireasma Crăciunului, pentru a te bucura de atmosfera specifică cât mai mult timp.

Dacă vrei să cumperi un cadou ”fashion”, atunci alege un accesoriu de impact. Un clutch elegant pentru petrecerile de sfârșit de an sau o pereche de pantofi bijuterie, ideali pentru o garderobă impresionantă, de Crăciun și nu numai.

Dacă acestea ți se par prea mult, avem ideea perfectă pentru tine. Un accesoriu pentru pantofi, un fel de brățară pe care o poți purta alături de pantofii preferați, pentru a le schimba total look-ul. Noi am ales un model tip fundă, însă vei găsi multe variante în magazinele de profil.

Desigur, o bijuterie va fi mereu un cadou adecvat, motiv pentru care îți recomandăm să arunci un ochi și în această zonă. O pereche de cercei candelabru sau o broșă cu cristale vor face impresie unei pasionate de bijuterii statement.

Iată recomandările noastre!


Share

Asemănătoare