BELLA HADID
BELLA HADID 7
CIARA
CIARA 35

CUI ÎI STĂ MAI BINE - BELLA HADID VS. CIARA

Verdict.ro
March 9, 2018
March 9, 2018

Bella Hadid a defilat în această rochie la Paris Fashion Week (PFW) pentru Alexandre Vauthier, în timp ce Ciara, faimoasa cântăreață de R&B, a îmbrăcat aceeași rochie la Vanity Fair, petrecerea de după Oscar. Superba rochie le conferă vedetelor un aer dramatic, perfect pentru evenimentul la care a participat Ciara.

Elementele care compun această creație, și care o fac spectaculoasă, sunt asimetria lungimilor si al mânecii care pică  pe umăr, dar și trena, în mod particular, care oferă o eleganță greu de egalat. Sub toate aceste elemente se află o rochie mini tubulară, pe corp, din piele lăcuită, care este „with a twist-ul” întregului ansamblu vestimentar, ce oferă aceea notă de erotism și sexualitate foarte bine îmbinat cu eleganța și rafinamentul celorlalte elemente.

Elementele distincte ale acestor două outfit-uri sunt pantofii. Ciara alege să poarte o pereche de sandale, simple, cu baretă subțire, iar Bella a defilat într-o pereche de pantofi de inspirație vintage. Ambele vedete arată senzațional, iar o astfel de apariție este greu de uitat! Ție care îți place mai mult? Spune-ne pe cine preferi, printr-un vot pe imaginea preferată!

Share

Asemănătoare