Beauty

Dieta rapidă cu struguri. Slăbești 2 kilograme în 3 zile

alexandra dutu
June 12, 2018 18:59 PM

Sezonul cald te-a prins iarăși cu câteva kilograme în plus, iar gândul la costumul de baie nu ți-e tocmai confortabil? Slăbește rapid cu ajutorul dietei cu struguri, care te scapă de 2 kg în numai 3 zile.

Pe aceeasi tema

Dieta lui Kate Middleton! Cum scapă ducesa de Cambridge de grija kilogramelor în plus

Dieta rapidă cu struguri:

Ziua 1:

Mic-dejun – 100 g de brânză de vaci degresată cu mărar, patru felii de pâine neagră și 200 de g de struguri.

Prânz: 250 g de piept de pui la grătar, 50 de grame de brânză de faci degresată și amestecată cu 100 g de iaurt și două linguri de lapte, 150 g de struguri.

Cină: 400 g de varză fiartă aproximativ 20 de minute cu o lingură de unt și, la final, amestecată cu 200 g de struguri, plus 250 g de file de pește condimentat, prăjit în unt.

Gustare: în cazul în care ți se face foame între mese, poți consuma încă 2-3 porții de struguri și bea până la 1 l de must/zi. Dacp ai poiftă de ceva dulce, poți prepara un cocktail din struguri, care va accelera ritmul dietei. Amestecă 200 de ml de suc de morcovi cu 10 ml de suc proaspăt de struguri, 30 ml de suc de țelină și o linguriță de miere. Adaugă la final sucul de la o lămâie și bea cocktailul proaspăt.

Ziua 2:

Mic-dejun: patru linguri de fulgi de porumb și un preparat format din struguri, miere și iaurt. Încălzește puțin două linguri de miere, amestecă apoi mierea cu 300 de grame de iaurt și toarnă compoziția obținută peste 400 de grame de struguri/

Prânz: o salată de struguri preparată astfel: 300 de grame de salată, 200 g de struguri, 2 linguri de alune, 2 linguri de oțet, o lungură de ulei de măsline, o linguriță de muștar, sare și piper.

Cină: un bol de salată de fructe cu iaurt, preparată astfel: se spală și se taie mărunt 2 mere și 100 de grame de pepene galben, care se amestecă cu 200 de grame de struguri, iar deasupra se toarnă 100 de iaurt degresat.

Ziua 3:

Mic-dejun: amestecă 100 grame de cereale cu 150 de grame de iaurt degresat îndulcit cu două lingurițe cu miere. Apoi se adaugă 300 de grame de struguri și amestecă cu preparatul de mai sus.

Prânz: călește o ceapă tăiată mărunt cu o linguriță de ulei și apoi se adaugă 100 de grame de orez. Adaugă peste 200 de ml de apă fiartă și lasă totul la fiert timp de 20 de minute. Adaugă apoi 100 de grame de mazăre și 100 de grame de struguri și mai lasă la fiert preparatul încă 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.

Cină: două șnițele din carne de vită cu garnitură compusă din 200 de grame de cartofi fierți în coajă și 300 g de struguri.