Trend alert: puffa jacket! Cum să porţi cu stil haina groasă din fâş, cu puf!

Verdict.ro
January 9, 2017
January 9, 2017

De câteva sezoane bune, comoditatea şi confortul au început să joace un rol esenţial în creionarea tendinţelor, astfel că moda la nivel macro, influenţată şi de moda străzii, a cunoscut o nouă dimensiune. Dincolo de pantofii fără tocuri, consideraţi deja mult mai stylish şi mult mai cool decât clasicii stiletto, sa spunem, iată că avem parte şi de alte item-uri main-stream, despre care nu am fi crezut niciodată că pot fi considerate stylish.

Astăzi vom vorbi despre puffa jacket, da, acea jachetă groasă, din fâş, cu puf, pe care probabil că nu o purtai decât în situaţii de extremă urgenţă, când era musai să înfunţi frigul. Ei bine, iată că puffa jacket este un adevărat must-have, în acest sezon, iar unei ţinute nu îi mai trebuie multă concentrare, din partea ta, pentru a se prefigura drept una reuşită.

Cum ar trebui să fie o puffa jacket şi cum trebuie să o porţi în acest sezon? Ei bine, hit-ul momentului sunt gecile supradimensionate, dar scurte, aşa cum putţi vedea la Corina, în imaginile de mai jos. Extem de pufoase şi groase, pot fi purtate cu success ziua, dar şi alăturate unor ţinute de seară, pentru un touch cool şi neaşteptat. Iar e timpul zilei o poţi purta cu pantaloni, fuste sau, de ce nu, chiar rochii. Pentru că, până la urmă, moda înseamnă curaj şi îndrăzneală.

Mai poţi opta, de asemenea, li pentru puffa jackets mai lungi, până la genunchi, şi acestea fiind un adevărat hit, pentru care picioarele tale îţi vor mulţumi cu vârf şi îndesat. Şi, nu în ultimul rând, să nu uităm de clasicele jachete Moncler, pe care le poţi purta în contnuare, cu succes, fătă să-ţi faci probleme că ar fi cumva passé.

 


Share