<b>Locul 1 Alina Eremia</b> Această prinţesă a muzicii pop româneşti ne-a luat prin surprindere pe toţi şi a atins performanţe greu de egalat înţelegând poate mai bine decât oricine altcineva că imaginea într-o astfel de industrie este crucială! Indiferent că a optat pentru ţinute relaxate cu iz rock'n'roll, a experimentat cu combinaţii neaşteptate sau a abordat o direcţie clasică adaugându-i un twist, evoluţia Alinei este mai evidentă ca niciodată, iar abilitatea ei de a nu se pierde pe ea însăşi într-un domeniu atât de schimbător, trebuie felicitată.

Locul 1 Alina Eremia Această prinţesă a muzicii pop româneşti ne-a luat prin surprindere pe toţi şi a atins performanţe greu de egalat înţelegând poate mai bine decât oricine altcineva că imaginea într-o astfel de industrie este crucială! Indiferent că a optat pentru ţinute relaxate cu iz rock'n'roll, a experimentat cu combinaţii neaşteptate sau a abordat o direcţie clasică adaugându-i un twist, evoluţia Alinei este mai evidentă ca niciodată, iar abilitatea ei de a nu se pierde pe ea însăşi într-un domeniu atât de schimbător, trebuie felicitată.

<b>Locul 2 - Cristina Ich</b> Un personaj pe cât de eclectic, pe atât de consistent în ceea ce-i priveşte apariţiile. Fie că mizează pe dantelă sau jeans, volume clasice sau accesorii atipice, Cristina a dezvoltat un al şaselea simţ care îi dă puterea de a-şi însuşi orice formă sau direcţie stilistică. Acest talent i-a rezervat pe 2016 un loc bine meritat în rândul celor mai bine îmbrăcate vedete.

Locul 2 - Cristina Ich Un personaj pe cât de eclectic, pe atât de consistent în ceea ce-i priveşte apariţiile. Fie că mizează pe dantelă sau jeans, volume clasice sau accesorii atipice, Cristina a dezvoltat un al şaselea simţ care îi dă puterea de a-şi însuşi orice formă sau direcţie stilistică. Acest talent i-a rezervat pe 2016 un loc bine meritat în rândul celor mai bine îmbrăcate vedete.

<b>Locul 3- Andra</b>
Una dintre cele mai resimţite schimbări în bine ale anului 2016, Andra a trecut printr-o transformare pozitivă, cu repercursiuni pe măsură ce i-au adus un loc bine meritat în acest top. Complexitatea vestimentaţiei a crescut vertiginos, iar elementele Spanish au fost integrate într-o manieră creativă, respectând în acelaşi timp nişte proporţii atent studiate. Andra nu a arătat niciodată mai bine, stilul personal fiindu-i poate pentru dată într-o armonie perfectă cu statutul de artistă.

Locul 3- Andra Una dintre cele mai resimţite schimbări în bine ale anului 2016, Andra a trecut printr-o transformare pozitivă, cu repercursiuni pe măsură ce i-au adus un loc bine meritat în acest top. Complexitatea vestimentaţiei a crescut vertiginos, iar elementele Spanish au fost integrate într-o manieră creativă, respectând în acelaşi timp nişte proporţii atent studiate. Andra nu a arătat niciodată mai bine, stilul personal fiindu-i poate pentru dată într-o armonie perfectă cu statutul de artistă.

<b>Locul 4 - Monica Bîrladeanu</b>
Un personaj impozant atât datorită frumuseţii native, cât şi datorită unui stil vestimentar foarte bine închegat. Nici în 2016 Monica nu s-a ferit de volume impunătoare, accesorizare bogată şi combinaţii neaşteptate de texturi, toate fiind completate de limbajul non-verbal, unealta pe care o foloseşte cu iscusinţă pentru orice apariţie.

Locul 4 - Monica Bîrladeanu Un personaj impozant atât datorită frumuseţii native, cât şi datorită unui stil vestimentar foarte bine închegat. Nici în 2016 Monica nu s-a ferit de volume impunătoare, accesorizare bogată şi combinaţii neaşteptate de texturi, toate fiind completate de limbajul non-verbal, unealta pe care o foloseşte cu iscusinţă pentru orice apariţie.

<b>Locul 5 - Inna</b> In ascensiunea ei către faimă, cântăreaţa a acordat o atenţie foarte mare imaginii ei, din 2012 încoace îmbunătăţirea pe plan vestimentar fiind observabilă atât în apariţiile ei la evenimente, cât şi în videoclipuri sau pe scenă. In 2016 totul a fost mai unitar ca niciodată, Inna stabilindu-şi clar o direcţie stilistică şi asumânduşi-o prin jocuri de layere, elemente flashy perfect dozate şi volume structurale.

Locul 5 - Inna In ascensiunea ei către faimă, cântăreaţa a acordat o atenţie foarte mare imaginii ei, din 2012 încoace îmbunătăţirea pe plan vestimentar fiind observabilă atât în apariţiile ei la evenimente, cât şi în videoclipuri sau pe scenă. In 2016 totul a fost mai unitar ca niciodată, Inna stabilindu-şi clar o direcţie stilistică şi asumânduşi-o prin jocuri de layere, elemente flashy perfect dozate şi volume structurale.

<b>Locul 6 - Alice Peneacă</b>
Un personaj care emană sex-appeal şi care are capacitatea de a-l integra în vestimentaţie, indiferent de context. Adepta a unui stil clasic, feminin, Alice nu se da în lături din a apela la acel "twist" capabil să transforme orice apariţie într-una memorabilă. Pentru ea anul 2016 a fost un an al auto-depăşirii, reprezentând un important pas în faţă din punct de vedere al evoluţiei pe plan stilistic.

Locul 6 - Alice Peneacă Un personaj care emană sex-appeal şi care are capacitatea de a-l integra în vestimentaţie, indiferent de context. Adepta a unui stil clasic, feminin, Alice nu se da în lături din a apela la acel "twist" capabil să transforme orice apariţie într-una memorabilă. Pentru ea anul 2016 a fost un an al auto-depăşirii, reprezentând un important pas în faţă din punct de vedere al evoluţiei pe plan stilistic.

<b>Locul 6 - Corina</b>  este exemplul perfect a faptului că a fi bine îmbrăcat nu este acelaşi lucru cu a fi corect îmbrăcat, iar pe această cale aş dori să reamintesc tuturor că artista care în continuare sfidează regulile, a ridicat ştacheta pentru noi toţi pe plan vestimentar încă de prin 2006, 2007. In 2016 nu s-a laăsat mai prejos şi a abordat o estetică la fel de exotică şi nişată (vezi cizmele Balenciaga şi tricoul Vetements), iar în mod deloc surprinzător pentru mine, a reuşit să o controleze cum trebuie şi să creeze ceva consistent. A fi diferit nu înseamnă a fi inferior, iar din acest motiv o felicit pe Corina ca ne-a demonstrat acest lucru şi în 2016.

Locul 6 - Corina este exemplul perfect a faptului că a fi bine îmbrăcat nu este acelaşi lucru cu a fi corect îmbrăcat, iar pe această cale aş dori să reamintesc tuturor că artista care în continuare sfidează regulile, a ridicat ştacheta pentru noi toţi pe plan vestimentar încă de prin 2006, 2007. In 2016 nu s-a laăsat mai prejos şi a abordat o estetică la fel de exotică şi nişată (vezi cizmele Balenciaga şi tricoul Vetements), iar în mod deloc surprinzător pentru mine, a reuşit să o controleze cum trebuie şi să creeze ceva consistent. A fi diferit nu înseamnă a fi inferior, iar din acest motiv o felicit pe Corina ca ne-a demonstrat acest lucru şi în 2016.

<b>Locul 8 - Giulia</b>
Giuliei i-au plăcut dintotdeauna experimentele, iar 2016 a fost cu siguranţă anul în care aceasta a cules roadele. Cu un stil bine definit inspirat din vestimentaţia masculină şi completat perfect de tunsoarea scurtă, cântăreaţa a reuşit performanţa unei serii lungi de apariţii inspirate care au plasat-o în topul nostru.

Locul 8 - Giulia Giuliei i-au plăcut dintotdeauna experimentele, iar 2016 a fost cu siguranţă anul în care aceasta a cules roadele. Cu un stil bine definit inspirat din vestimentaţia masculină şi completat perfect de tunsoarea scurtă, cântăreaţa a reuşit performanţa unei serii lungi de apariţii inspirate care au plasat-o în topul nostru.

<b>Locul 9 - Antonia</b>
Mereu o prezenţă revigorantă şi un personaj care a reuşit să stăpânească naturaleţea şi să impresioneze chiar şi prin cele mai simple apariţii. Anul 2016 a fost un an în care artista s-a bucurat de cea de-a treia sarcină, pe care a dus-o până la capat în cel mai stylish şi cool mod.

Locul 9 - Antonia Mereu o prezenţă revigorantă şi un personaj care a reuşit să stăpânească naturaleţea şi să impresioneze chiar şi prin cele mai simple apariţii. Anul 2016 a fost un an în care artista s-a bucurat de cea de-a treia sarcină, pe care a dus-o până la capat în cel mai stylish şi cool mod.

<b>Locul 10 - Maria Marinescu</b>
Mereu stylish şi îndrăzneaţă în abordăîrile facute, Maria nu a dezamăgit nici în 2016 prin apariţiile sale. Fie că a recurs la elemente nostalgice retro sau a îndrăznit să epateze prin texturi atipice şi printuri încarcate, totul a fost dozat şi controlat corespunzător într-o manieră eclectică demnă de blogurile de fashion internaţionale.

Locul 10 - Maria Marinescu Mereu stylish şi îndrăzneaţă în abordăîrile facute, Maria nu a dezamăgit nici în 2016 prin apariţiile sale. Fie că a recurs la elemente nostalgice retro sau a îndrăznit să epateze prin texturi atipice şi printuri încarcate, totul a fost dozat şi controlat corespunzător într-o manieră eclectică demnă de blogurile de fashion internaţionale.

<b>Locul 1 Alina Eremia</b> Această prinţesă a muzicii pop româneşti ne-a luat prin surprindere pe toţi şi a atins performanţe greu de egalat înţelegând poate mai bine decât oricine altcineva că imaginea într-o astfel de industrie este crucială! Indiferent că a optat pentru ţinute relaxate cu iz rock'n'roll, a experimentat cu combinaţii neaşteptate sau a abordat o direcţie clasică adaugându-i un twist, evoluţia Alinei este mai evidentă ca niciodată, iar abilitatea ei de a nu se pierde pe ea însăşi într-un domeniu atât de schimbător, trebuie felicitată.
<b>Locul 2 - Cristina Ich</b> Un personaj pe cât de eclectic, pe atât de consistent în ceea ce-i priveşte apariţiile. Fie că mizează pe dantelă sau jeans, volume clasice sau accesorii atipice, Cristina a dezvoltat un al şaselea simţ care îi dă puterea de a-şi însuşi orice formă sau direcţie stilistică. Acest talent i-a rezervat pe 2016 un loc bine meritat în rândul celor mai bine îmbrăcate vedete.
<b>Locul 3- Andra</b>
Una dintre cele mai resimţite schimbări în bine ale anului 2016, Andra a trecut printr-o transformare pozitivă, cu repercursiuni pe măsură ce i-au adus un loc bine meritat în acest top. Complexitatea vestimentaţiei a crescut vertiginos, iar elementele Spanish au fost integrate într-o manieră creativă, respectând în acelaşi timp nişte proporţii atent studiate. Andra nu a arătat niciodată mai bine, stilul personal fiindu-i poate pentru dată într-o armonie perfectă cu statutul de artistă.
<b>Locul 4 - Monica Bîrladeanu</b>
Un personaj impozant atât datorită frumuseţii native, cât şi datorită unui stil vestimentar foarte bine închegat. Nici în 2016 Monica nu s-a ferit de volume impunătoare, accesorizare bogată şi combinaţii neaşteptate de texturi, toate fiind completate de limbajul non-verbal, unealta pe care o foloseşte cu iscusinţă pentru orice apariţie.
<b>Locul 5 - Inna</b> In ascensiunea ei către faimă, cântăreaţa a acordat o atenţie foarte mare imaginii ei, din 2012 încoace îmbunătăţirea pe plan vestimentar fiind observabilă atât în apariţiile ei la evenimente, cât şi în videoclipuri sau pe scenă. In 2016 totul a fost mai unitar ca niciodată, Inna stabilindu-şi clar o direcţie stilistică şi asumânduşi-o prin jocuri de layere, elemente flashy perfect dozate şi volume structurale.
<b>Locul 6 - Alice Peneacă</b>
Un personaj care emană sex-appeal şi care are capacitatea de a-l integra în vestimentaţie, indiferent de context. Adepta a unui stil clasic, feminin, Alice nu se da în lături din a apela la acel "twist" capabil să transforme orice apariţie într-una memorabilă. Pentru ea anul 2016 a fost un an al auto-depăşirii, reprezentând un important pas în faţă din punct de vedere al evoluţiei pe plan stilistic.
<b>Locul 6 - Corina</b>  este exemplul perfect a faptului că a fi bine îmbrăcat nu este acelaşi lucru cu a fi corect îmbrăcat, iar pe această cale aş dori să reamintesc tuturor că artista care în continuare sfidează regulile, a ridicat ştacheta pentru noi toţi pe plan vestimentar încă de prin 2006, 2007. In 2016 nu s-a laăsat mai prejos şi a abordat o estetică la fel de exotică şi nişată (vezi cizmele Balenciaga şi tricoul Vetements), iar în mod deloc surprinzător pentru mine, a reuşit să o controleze cum trebuie şi să creeze ceva consistent. A fi diferit nu înseamnă a fi inferior, iar din acest motiv o felicit pe Corina ca ne-a demonstrat acest lucru şi în 2016.
<b>Locul 8 - Giulia</b>
Giuliei i-au plăcut dintotdeauna experimentele, iar 2016 a fost cu siguranţă anul în care aceasta a cules roadele. Cu un stil bine definit inspirat din vestimentaţia masculină şi completat perfect de tunsoarea scurtă, cântăreaţa a reuşit performanţa unei serii lungi de apariţii inspirate care au plasat-o în topul nostru.
<b>Locul 9 - Antonia</b>
Mereu o prezenţă revigorantă şi un personaj care a reuşit să stăpânească naturaleţea şi să impresioneze chiar şi prin cele mai simple apariţii. Anul 2016 a fost un an în care artista s-a bucurat de cea de-a treia sarcină, pe care a dus-o până la capat în cel mai stylish şi cool mod.
<b>Locul 10 - Maria Marinescu</b>
Mereu stylish şi îndrăzneaţă în abordăîrile facute, Maria nu a dezamăgit nici în 2016 prin apariţiile sale. Fie că a recurs la elemente nostalgice retro sau a îndrăznit să epateze prin texturi atipice şi printuri încarcate, totul a fost dozat şi controlat corespunzător într-o manieră eclectică demnă de blogurile de fashion internaţionale.

Share

Facebook Whatsapp Pinterest Email

Asemănătoare