Stylish în timpul iernii! Ce fel de încălţări preferă vedetele în sezonul rece?

Verdict.ro
January 24, 2017
January 24, 2017

 
E timpul să pui pantofii stiletto într-un colţ îndepărtat al dressingului şi să îţi concentrezi atenţia către un cu totul alt gen de încălţăminte, în toiul sezonului rece. Cum cei care trasează liniile în moda mondială au început să pună confortul, în prim-plan, iată că nu trebui să-ţi mai faci griji că încălţămintea ta va respecta doar unul dintre principalele cristerii: stil sau comoditate. 

Cizmele biker şi apreschiurile fac legea în sezonul de iarnă şi, da, pot contribui simţitor în alcătuirea unor ţinute cu adevărat stylish. Fotomodelul internaţional Veronica Paşcu a avut curaj să iasă cu apreschiuri, în Bucureşti, iar efectul lor, lângă o haină din blană, a fost unul wow. Nici Anna Lesko nu s-a îndepărtat prea mult de acest model, alegând o pereche de cizme ce pot părea, în ochii unora, destinate exclusiv excursiilor la munte. Ei bine, nu! Cizmele de zăpadă sunt fresh şi actuale şi nu trebuie să te mai fereşti de ele, în timpul iernii, fiind perfecte pentru arterele Capitalei.

O altă opţiune extrem de stylish sunt ghetele biker, atât de populare de câteva sezoane. Fie că alegi să le porţi cu o jachetă parka, aşa cum a făcut Alina Crişan, fie le mixezi cu o haină din blană sau cu un palton clasic, precum Roxana Ionescu, şansele de a da greş sunt limitate.

Adesea, vedetele noastre se descrucă mult mai bine la capitolul ţinute street-style, decât în ceea ce priveşte look-urile de covor roşu, iar în rândurile de mai jos găsiţi mai multe outfit-uri inspiraţionale pentru aceste zile încă geroase. Dă frâu liber imaginaţiei şi prinde curaj să mixezi item-uri în cele mai neaşteptate moduri!

 

 


Share