Povestea din spatele hainelor : Mădălina Dorobanţu şi geanta de aproape 100 de ani

Răzvan Firea
January 14, 2017
January 14, 2017
De curând, te-am introdus în universul vestimentar al designerului Mădălina Dorobanţu, care a acceptat invitaţia verdict.ro de a fi gazda primului episod ” Dressing de vedetă”.
 
In această incursiune, Mădălina ne-a dezvăluit ce îi defineşte stilul vestimentar, care sunt piesele care o fac să vibreze şi desigur, cum reuşeşte să mixeze cu succes piesele high-end cu cele mass-market, pentru a obţine look-urile spectaculoase cu care ne-a obişnuit.
 
Am admirat împreună piese must have ale modei actuale, dar şi obiecte vestimentare de colecţie, unele dintre ele unicat.
 
Si pentru că orice pasionată de modă are în garderobă cel puţin o piesă de suflet, am întrebat-o pe Mădălina care este item-ul din dressingul său care spune o poveste.
 
Acesta este un accesoriu deosebit, mai exact o geantă vintage.
 
Achiziţionată dintr-un butic special din New York, cu designeri japonezi, geanta are o adevărată istorie în spate. Creată în 1920 de către un artist japonez, mai are foarte puţin până la împlinirea a 100 de ani şi arată în continuare impecabil, însoţind-o pe Mădălina în cele mai spectaculoase ţinute.
 
Iată ce spune designerul despre geanta sa de poveste!
 
 

 

Share