Pălăria - accesoriul must-have al verii! Iată cele mai cool modele ale sezonului!

Verdict.ro
June 25, 2017
June 25, 2017

Departe de a fi un simplu accesoriu util, pălăria s-a convertit într-o adevărată declaraţie de stil. Dincolo de genţi, curele, bijuterii şi alte accesorii, nicio ţinută estivală nu pare a fi completă dacă nu este accesorizată cu o pălărie statement.

Ce model alegi în acest sezon? Designerii au propus o varietate impresionantă, astfel că nu-ţi va fi deloc greu să alegi ceea ce te avatajează. De la pălăriile cu boruri mici şi până la cele supradimensionate, de la modelele simple şi până la cele cu aplicaţii nebănuite, îţi poţi face o colecţie personal fără probleme. Priveşte galeria foto pentru un plus de inspiraţie, mai cu seamă că au început şi reducerile, în magazine.

Noi te sfătuim ca, pentru ţinutele feminine, să opteze pentru pălăriile plate, cu boruri mici sau pentru cele supradimensionate, cu mesaje inscripţionate, preferatele bloggeriţelor. Situaţia se schimbă, însă, în cazul outfit-urilor de festival. Aici, poţi alege modele colorate, în stil cowboy, cu aplicaţii florale sau, de ce nu, cu ciucuri.

Lasă-ţi imaginaţia să funcţioneze şi achiziţionează-ţi cel puţin două-trei pălării, în acest sezon. Sunt extrem de utile, dar şi foarte stylish! 

Fotografii: www.netaporter.com, www.mytheresa.com, www.zara.com


Share