Ivanka Trump - o business women cu un stil vestimentar clasic

Verdict.ro
January 24, 2017
January 24, 2017

Ivanka Trump, a doua cea mai celebră membră a familiei Trump, ar putea fi întruchipa cu uşurinţă imaginea perfectă a unei business women sofisticate.
Fiica celui de-al 45 Preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump este obişnuită cu lumina reflectoarelor, fiind de mică în centrul atenţiei datorită relaţiei foarte apropiate cu tatăl său.
 
Fost manechin, în vârstă de 35 ani, şi-a conturat un stil vestimentar feminin şi clasic, în concordanţă cu statutul său.
 
Rochiile mini, pe corp, îi sunt caracteristice şi ei, la fel cum o reprezintă şi pe mama sa vitregă, Melania Trump. Lungi până la genunchi, acestea îi subliniază subtil silueta de invidiat.
 
Fiind foarte înaltă – 1, 80 m – Ivanka este adepta pantofilor cu toc eleganţi, de înălţime medie. Pantofii stiletto cu vârful ascuţit sau rotunjit, în diferite culori, sunt o marcă personală a stilului Ivankai.
 
Atunci când nu poartă rochii şi fuste, dar poartă totuşi ţinute office, fiica lui Donald Trump alege pantaloni eleganţi, cu o croială la fel de clasică, dreaptă, lungi sau 3/4.
 
In ţinutele casual, relaxate, Ivanka nu se îndepărtează foarte mult de la stilul clasic, cuminte, optând pentru pantaloni skinny, balerini cu vârful ascuţit şi blazere slim.
 
Iată câteva dintre ţinutele sale emblematice!
 
 


Share