Item-ul adorat de vedete şi de bloggeriţe: sacoul oversized! Iată look-urile noastre preferate!

Verdict.ro
February 5, 2017
February 5, 2017

Tot mai multe item-uri din garderoba masculină şi-au făcut loc în dressingurile femeilor, sacoul supradimensionat fiind unul dintre cele mai des întâlnite. Poate şi pentru că este un obiect vestimentar ce se potiveşte perfect atât la o rochie uber-feminiă, de seară, dar şi la o ţinută street-style extrem de simplă, cu jeanşi, tricou sau cămaşă şi bascheţi.

Orice stil ai avea sau orice outfit ai alege, sacoul oversized îţi confer un plus de coolnes, fiind un item cât se poate de actual, pe care trebui musai să ţi-l achiziţionezi, asta dacă nu ai făcut-o deja. Sau, de ce nu, poţi împrumuta unul din dressing-ul partenerului de viaţă, cu siguranţă că ţi se va potrivi.

Vedetele şi bloggeriţele de la noi adoră sacoul oversized, pe care l-au purtat fie în context casual, fie la evenimente pretenţioase, de covor roşu.

Vă prezentăm cele mai reuşite ţinute în rândurile de mai jos, pentru ca voi să aveţi sursa de inspiraţie necesară în vederea alcătuirii unui outfit a cărui piesă centrală să fie sacoul oversized. 


Share