Cum să construieşti un outfit cool în 2017? Poartă piese din piele lăcuită!

Verdict.ro
March 22, 2017
March 22, 2017

Piesele din latex, scai sau piele lăcuită, devenite celebre în perioada anilor 80-90, graţie celebroităţilor vremii, au revenit puternic în tendinţe. Item-uri considerate poate mult prea extravagente, de unii, piesele din piele lăcuită sunt un adevărat hit în sezonul actual şi trebuie să ne înarmîm cu o doză de curaj să începem să le şi purtăm. Dacă aţi mai văzut colanţi din latex, şi-n ultimele sezoane, iată că acum putem purta orice item dintr-o astfel de textură, de la încălţăminte şi până la rochii, fuste, trench-uri sau jachete.
 
În cazul în care un astfel de item ţi se pare cam mult, îl poţi contrabalansa cu piese clasice şi minimaliste, precum cămăşile, puloverele din caşmir, maletele sau tricourile simple. Dacă, însă, eşti ceva mai îndrăzneaţă, poţi opta pentru două item-uri din piele lăcuită, în acelaşi outfit. Preferabil, însă, o piesă de îmbrăcat şi un accesoriu, pentru a nu crea efectul de prea mult sau de costumaţie.
 
Sintre vedetele de la noi, Alexandra Stan, Alina Eremia şi Cristina Ich s-au dovedit a fi cele mai îndrăzneţe, afişând deja look-uri ce au în centru pisele din scai. Noi vă prezentăm în galeria foto outfit-urile lor, dar şi câteva sugestii de shopping, menite să vă inspire. 
 


Share