Bobul lung - tunsoarea adorată de vedete!

Verdict.ro
May 22, 2017
May 22, 2017

Cele mai noi tendinţe în materie de coafură ridică la rang de vedetă tunsoarea bob, un stil pe cât de simplu, pe atât de chic şi de atemporal. Lungimea medie a părului, tuns fie drept, fie uşor asimetric, a devenit în ultima perioadă şi preferata celebrităţilor autohtone, care şi-au actualizat imaginea cu un hairstyle pe măsură.

Fie că vorbim despre un bob clasic, cum este cazul Andreei Berecleanu sau al Geaninei Ilieş, care au optat pentru variante simple, în culoarea naturală, fie că vorbim despre alegeri nonconformiste, cum este look-ul Ralukai, care a ales o culoare nonconformistă, un roşu aprins, tunsoarea rămâne cea mai stylish alternativă pentru un look fresh şi actual.

Pentru cele care preferă totuşi părul mai lung, un bob lung – denumit şi ”lob” – este varianta pe care trebuie să mizeze pentru o schimbare de look de efect. Urmează exemplul Ilincăi Vandici, care a adoptat de curând acest look, pentru o direcţie clasică sau inspiră-te din stilul Monicăi Bîrlădeanu, a cărei coafură statement este bobul lung, coafat uşor neglijent, în perfect acord cu stilul său vestimentar, boho-chic.


Share